Diacron
Diacron
Diacron
Diacron

Zagen

Naast het betonboren is onze onderneming eveneens gespecialiseerd in het zagen van beton. Ook hier vinden we een aantal variaties terug.

Zagen
Zagen
Zagen
Zagen
Zagen
Zagen
Zagen
Zagen
Wandzagen

Het zagen van wanden wordt vooral toegepast voor het creëren van deur- en vensteropeningen. Door gebruik te maken van speciale apparatuur kan een diepte van 70 cm bereikt worden.

Vloerzagen met dieselmachine

Het zagen van betonnen vloeren of asfalt vereist de inzetting van vloerzagen met een dieselmachine. Hiermee kunnen dieptes bereikt worden van 50 cm. Een andere toepassing is het zagen van betonnen oversteken, en dit met een diepte van 40 cm.

Vloerzagen met elektrische machine

Indien er vloeren gezaagd dienen te worden in voedingsfabrieken of fabrieken waar geen uitlaatgassen toegelaten zijn, dan maken we gebruik van vloerzagen met een elektrische motor.

Handzagen

Indien er werken onbereikbaar zijn voor de grotere vloerzagen, beschikken wij over diverse handzaagmachines. Deze handzagen bereiken een zaagdiepte van 60 cm en worden toegepast voor het zagen van kleine openingen, zoldertrapopeningen, openingen in baksteen, enz…

Zagen met diamantkabel

Bij werken waarbij het slopen vereist is van grotere diktes (1 à 3 m), maken wij gebruik van diamantkabels, waarmee trillingsvrij, nauwkeurig en snel gezaagd kan worden. Een voorbeeld hiervan is het zagen in de nabijheid van een hoogspanningspaal, waarbij deze niet beschadigd mag worden en dus hakwerk uit den boze is.

Afvoer van gezaagde blokken

Na al het zaagwerk kunnen de afgezaagde blokken door ons afgevoerd worden met onze portaalkraan (tot 1500 kg draagvermogen).

Doorkabelen van een vliegtuig
Doorkabelen van een vliegtuig
Begijnhofkerk te Mechelen
Begijnhofkerk te Mechelen

Ervaring

Onze vakmensen beschikken over de nodige competentie, opleidingen en ervaring voor een kwalitatieve uitvoering waar veiligheid prioriteit is! Wij zijn sinds 2009 VCA gecertificeerd.

Scherpe prijzen

Wij proberen de klant altijd bij te staan met de nodige adviezen en maken voor elk project een prijs op maat.

Samen een project starten

Vraag offerte aan