Diacron
Diacron
Diacron
Diacron

Andere diensten

Naast onze hoofdactiviteiten van boren en zagen kan Diacron u ook nog andere diensten aanbieden.

Andere diensten
Chemisch verankeren

Hierbij worden wachtstaven of draadstangen verankerd door gebruik te maken van chemische ankerproducten.

Kleine sloopwerken

Werken die sloopwerken op kleine schaal vereisen, worden met behulp van breekhamers uitgevoerd. Het manueel breken van beton gebeurt dan met lucht- of elektrische hamers.

Leveren van stroom en water

Al deze technieken vereisen natuurlijk de noodzakelijke toevoer van water en stroom. Bij afwezigheid hiervan kunnen wij hier zelf voor instaan, mede door gebruik te maken van verschillende stroomgroepen (tot 380 volt, 60 KVA). Verder kunnen wij ook instaan voor de opvang van het boor- en zaagslib, en dit dankzij onze professionele waterzuigers.

Boren en zagen van zware profielen

Dankzij onze professionele machines zijn wij in staat om zware ijzeren of stalen profielen in het beton door te zagen of door te boren.

Consultancy

Al de praktische toepassingen worden voorafgegaan door één van de belangrijkste stappen binnen het proces. Dankzij onze jarenlange expertise zijn wij in staat om gespecialiseerd advies te geven en de klant te voorzien van een gedetailleerde planning. Nadat een klant ons contacteert, zorgen wij er steevast voor dat iemand van Diacron b.v.b.a. ter plaatse komt om alles in detail te noteren. Hierdoor zijn wij in staat om een vrijblijvende offerte op te stellen, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan nadat de werken zijn voltooid.

Flexibiliteit

Wij zorgen ervoor dat onze klant telkens zo snel mogelijk bediend wordt met de nodige zorg en oog voor kwaliteit. Wij zijn uitgerust met een uitgebreid machinepark en gebruiken de nieuwste technieken.

Ervaring

Onze vakmensen beschikken over de nodige competentie, opleidingen en ervaring voor een kwalitatieve uitvoering waar veiligheid prioriteit is! Wij zijn sinds 2009 VCA gecertificeerd.

Samen een project starten

Vraag offerte aan